Termeni si conditii

Termeni si conditii de utilizare a siteului www.Vulpon.ro

Site-ul Vulpon.ro, continutul si toate componentele, la fel ca si informatiile si serviciile aferente sunt denumite in continuare  “serviciul www.vulpon.ro”.

Acest serviciu www.vulpon.ro este creat si administrat de SC GROS PLAN STUDIO SRL-D, denumita prin termeni: "Compania".

Termenul "Utilizator" defineste toate persoanele fizice si /sau juridice, care acceseaza serviciul pe care site-ul www.vulpon.ro il pune la dispozitie.

Acceptarea termenilor si conditiilor

Utilizatorii care folosesc www.vulpon.ro accepta si respecta termenii si conditiile impuse, la fel ca si reglementarile si legile in vigoare. Daca un utilizator nu este de accord cu oricare dintre termenii expusi, atunci utilizarea sau accesarea acestui site ii sunt interzise.

Vulpon.ro isi rezerva dreptul de a modifica termenii si conditiile de utilizare, cu sau fara notificari in prealabil. Utilizatorii au dreptul sa acceseze pagina periodic, pentru a fi la curent cu toti termenii si conditiile, dar si cu varianta actualizata a acestora.

Ofertele

Vulpon.ro isi rezerva dreptul de a modifica parti ale ofertelor ce urmeaza a fi afisate pe site, sau de a elimina complet o ofera, in cazul in care aceasta nu corespunde cu restul ofertelor afisate pe site, fara ca serviciul sa poata fi tras la raspundere, in niciun fel.

Protectia proprietatii individuale

Vulpon.ro te indreptateste sa folosesti serviciile si informatiile existente pe site, doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. Astfel ca, niciun material afisat pe www.vulpon.ro nu poate fi reprodus partial sau integral, modificat, expus public sau vandut, ori folosit in orice alt mod fara permisiunea scrisa a Companiei, exceptie fac cazurile notificate ca atare prin oferirea functiei de distribuire a continutului.

Obligatiile si responsabilitatile Utilizatorilor

Pentru a folosi serviciile www.vulpon.ro, Utilizatorul este obligat sa:

 • Furnizeze date adevarate, exacte si complete despre utilizator, asa cum cere formularul de inregistrare.
 • Mentina si sa innoiasca datele, atunci cand situatia o cere, astfel incat datele sa fie valabile, corecte si complete.
 • Utilizatorul este in totalitate responsabil de propriile actiuni precum si de consecintele pe care faptele sale le pot avea in urma publicarii materialelor pe care acesta le incarca. De asemenea, utilizatorul este constient si responsabil de faptul ca pune la dispozitie informatiile in mod public, prin contul creat pe www.Vulpon.ro.

Utilizatorul este obligat sa:

 • Nu publice materiale abusive, obscene, defaimatoare sau vulgare, de discriminare ori rauvoitoare.
 • Sa nu publice materiale care contin virusi sau alte programe cu intentia de a distruge un sistem informatic sau informatiile de baza.
 • Sa nu publice sau sa transmita niciun fel de publicitate, material promotionale, spam, scrisori in lant, scheme piramidale sau nicio alta forma de solicitari de acest tip.
 • Sa nu publice niciun alt material care contravene in vreun fel normelor legale in vigoare.

 

 

www.vulpon.ro nu are obligatia de a verifica in avans materialele pe care Utilizatorii le propun, tocmai din acest motiv Vulpon.ro nu raspunde in niciun mod cu privire la datele si informatiile postate, difuzate sau transmise de catre Utilizatorii sai. Daca situatia o cere, atunci Vulpon.ro poate investiga si verifica informatiile care fac obiectul solicitarii si poate dispune indepartarea acestora, daca nu sunt corespunzatoare.

Vulpon.ro isi rezerva dreptul de a sterge orice mesaj sau continut dar si de a desfiinta sau suspenda conturile care incalca prevederile regasite in contract, termenii sau conditiile impuse de site, fara nicio notificare facuta in prealabil. www.vulpon.ro poate dispune masuri de interzicere a accesului la parti sau la intreg sreviciul impotriva oricarui Utilizator care se abate de la Termenii si Conditiile de utilizare.

Utilizarea materialelor si informatiilor introduce de catre www.Vulpon.ro

Utilizatorul este de accord sa ofere siteului www.Vulpon.ro permisiunea de a utiliza materialele pe care le postezi sau le incarci pe site, inclusiv sa le copieze, distribuie, publice, sa le reproduca, sa le modifice sau sa le traduca.

Utilizatorul ofera, prin semnarea contractului, dreptul de a mentiona numele tau in legatura cu materialul pe care utilizatorul l-a transmis, precum si dreptul de a cesiona la randul sau toate aceste drepturi oricarui partener www.vulpon.ro.

De asemenea, nu se vor acorda si nici pretinde niciun fel de compensatii pentru utilizarea materialului, in modul mai sus mentionat. Compania nu are obligatia de a posta pe site informatia oferita de utilizator.

Limitarea responsabilitatilor

Materialele prezentate pe www.Vulpon.ro nu ofera garantii si se declina si neaga orice garantie legata de folosirea cupoanelor de reduceri, Vulpon.ro este un intermediar intre Prestator si  Client, astfel ca Vulpon.ro nu poate fi tras la raspundere pentru serviciile prestate de catre Utilizator.

Materialele prezentate pe www.Vulpon.ro sunt furnizate ca atare, si pot fi achizitionate prin apasarea butonului “Cumpara”.

Vulpon.ro nu garanteaza si nu face nicio reprezentare cu privire la exactitate, rezultatele probabile, fiabilitatea privind utilizarea materialelor de pe site sau de pe internet .

De asemenea, Vulpon.ro nu poate fi tras la raspundere pentru niciun fel de pagube directe, indirecte, accidentale sau speciale: nerealizare de profit, posibilitate de folosire date sau alte pagube, rezultate din:

 • Utilizarea sau imposibilitate utilizarii serviciilor www.Vulpon.ro,
 • Acces neautorizat sau deteriorarea transmisiilor de adte
 • Orice alta problema legata de serviciile site-ului.
 • Utilizator declara in mod expres ca a luat la cunostibta si ac este de accord cu urmatoarele afirmatii:
 • Utilizarea serviciilor site-ului www.Vulpon.ro se face doar pe propria raspindere,
 • Serviciile sunt furnizate si acceptate pe principiul “asa cum sunt” sau asa cum sunt disponibile”

Vulpon.ro nu ofera nicio garantie ca:

 • Serviciile vor indeplini toate cerintele utilizatorilor,
 • Serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori
 • Rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea siteului www.Vulpon.ro vor fi integral corecte.

Utilizatorul este singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care acceseaza site-ul sau alte pierderi de date ce pot rezulta din descarcarea acestui tip de continut.

Revizuiri si Erata:

www.Vulpon.ro nu garanteaza ca oricare dintre materialele de pe site sunt corecte, complete sau actualizate. Vulpon.ro poate face modificari la materialele pe care acest site le contine in orice moment, fara o notificare in rpealabil, si nu isi asuma niciun fel de angajament de actualizare a materialelor.